Vad händer 2017.

 

13 Maj 2017. Klockan 10.00-16.00 

Öppet hus i Åkers Bergslag. Många aktörer i vår vackra, spännande hembygd håller öppet och visar upp sina projekt.Det handlar mycket om konst, glas, keramik och trädgårdar. Passa även på att besöka Skottvångs Grufva med museum och restaurang. Till oss på Branta Täppan är ni välkomna mellan klockan 10-16. Här kan du även fika, köpa tomat och chiliplantor samt en hel del perenner.

Även i år hittar ni konstnären Ulla Lindvall i vårt växthus där hon visar och säljer sina fina tavlor.
 Länk till Konstnärskatalog


Fina tomat och chiliplantor till salu.

16 Juli 2017. Klockan 12.00-18.00

Tidningen Lands rikstäckande arrangemang 'Öppen Trädgård'

går av stapeln den16 Juli kl 12-18. Även i år öppnas det upp så att alla som vill kan vara med och visa sin trädgård för allmänheten. Kom gärna och hälsa på oss! På Lands hemsida www.tidningenland.se kan du se vilka som är med i just ditt landskap.

Vi säljer även perenner, trasmattor och lite snideri. Larsens chiliinläggning och svartvinbärssaft och så långt lagret räcker ägg från våra egna höns. Vi har lite blandade sorter av höns, men även urgulliga silkeshöns.

Fika finns på plats och många sittplatser.

Även i år hittar ni konstnären Ulla Lindvall i vårt växthus där hon visar och säljer sina fina tavlor.
 Länk till Konstnärskatalog


Det kan vara lite trångt med bilen uppe hos oss, det går även bra att parkera nere vid landsvägen och promenera ca 250 m till vår tomt.

 Länk till Alla Lands Öppna trädgårdar 2017

 

 

Lördag den 12 Augusti 2017

Riksförbundet Svensk Trädgård har sitt sommarmöte i Södermanland i år. På lördagen får vi besök av 2 bussar med trädgårdsintresserade. Roligt och vi är mycket stolta! Du kan anmäla dig på RST s hemsida för att följa med till alla trädgårdar via denna länk. http://www.tradgard.org/Medlem/sommarmote/index.html

Vi tar endast emot besök som kommer med bussarna denna dag.

Lördag den 26 Augusti 2017 klockan 10-16 

firas 'Gruvans Dagar' på Skottvångs Gruva med knallar och allehanda aktiviteter. Vi öppnar för visning och försäljning av perenner mellan klockan 10.00 och 16.00. I vårt stora växthus har vi återigen Ulla Lindvall som visar sina fina tavlor och handarbeten.

Idag har vi även besök av Robert Svensson från Alnarp Cleanwater som kan svara på era frågor angående vårt nya avloppssystem. http://www.alnarpcleanwater.se/

Välkomna!

Bilden från 'Öppen Trädgård' 2012.